ojoj nu var det ett tag sen

Nu har jag inte skrivit på läääääänge. Vi har haft fullt upp.
 
Idag bli Isak 2 år, GRATTIS.

Jul, underbart vi hade hur trevligt som helst träffade alla släktingar och fick många klappar. Dagen innan va jag lite ledsen när oliver sa att tomten inte finns. Hn är inte dum ungen, min pappa ställde om rösten och täckte varenda kroppsdel, men oliver kom på honom på nackhåret.
Oliver blev glad för alla klappar, så lillgamla komentarer som -åååååå preci vad jag önskat mig.

Kiffe har varit ledig några dagar nu så nu är emilias rum nästan färdigt. Annandagen målade jag färdigt rummet sedan lämnade vi ungarna till mamma och pappa och begick oss till ikea, där var det rea så vi var inte ensamma =) Vi köpte 4 möbler till hennes rum och 2 nya till oliver ändå har vi ca 500 kvar på presentkorten jag fick när jag fyllde år.
Nu har hon sovit i eget rum 2 nätter, det har gått jätte bra.

Igår var vi i onsala hos kiffes moster, vi blev bjudna på en jätte god middag. K-L var också där, trevligt och träffa honom lite nu innan han åker nästa gång.

snart jul

Jösses vad jag längtar....hoppas att det kommer lite snö.

Barnen är fortfarande lite kassa, skall åka till backaläkarhus imorgon med emilias hosta och kolla öronen. Den 6 dec blev hon dålig och det har inte gått över än. Oliver blev förskyld i förrgår, hoppas på att det går över innan julafton, annars kan vi ju inte åka till alla gamlingar.

Vad skall vi göra på jul: Haha samma sak varje år. 23 dec firar vi hos mamma och pappa tillsammans med patrik och camilla. Vi brukar äta något gott, tomten kommer och så spelar vi julklappsspelet väldigt mysigt. Vi brukar sova över där för att sedan äta frukost (julmat) hemma hos mormor och åke. Klockan 2 skall vi vara hemma hos Kiffes mormor och morfar där är även svärfar och barnens ena faster. Klockan 5 skall vi detta året fira hemma hos patrik och camilla med pappas sida av släkten + camillas familj. Många tycker att det är jobbit att flänga runt men jag älskar det, man vill väl träffa alla sina nära och kära.

Arve Emil har nu fått ett namn, speciellt men ett namn jag kommer vänja mig vid.

Godnatt

Olivers sista dag innan jul

Kom på att det är grymt jobbit och förvirrande att skriva första bokstaven så nu ändrar vi det =)

Idag är det Olivers sista dag på dagis innan jul, han vill aldrig gå dit på morgonen men heller inte hem när jag kommer alltid samma komentar - Du kom för tidigt.
Idag skulle dom ha jul firande med jullunch, dans kring granen och så kommer tomten. Idag vill han nog inte komma hem.

Igår tog vi oss en promenad ner till plantagen hela familjen för att köpa gran, jag älskar julen =) Efter en del svordommar från min älskade sambo ( med världens längsta tålamod ) sotd den på plats, tack älskling. Vi satte på julmusik och började klä den, jag tykcte det var roligast =) oliver tröttnade efter 3 kulor och Emilia ville smaka på dom.
På kvällen kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att slå in klapparna som skall ligga under granen. runt 12 var jag färdig och helt slut i ryggen. Men fint blev det =)

Simuppvisningen gick jätte bra, en riktig fisk har han blivit. Huvet under vattnet är inga problem, hoppa från kanten och sprattla. Han fick även sitt första simskolemärke, jätte stolt var han =)


ännu en vardag

Idag är det tisdag och oliver skall ha avslutning på simskolan ( lek och plask) Jag kommer att ha med mig mamma och vidiokameran i högsta högg. K är på teamleder utbildning så han kan inte vara med tyvärr. Kameran är laddad med ett helt nytt band och har fått order om att inte missa en minut. Imorgon är det hans sista dag på dagis innan jul, skall bli spännande och se hur trotsig han blir av att bara gå hemma med mig. Det är det som är så bra med december för då kan man hota med tomten =)
På torsdag kommer min guddotter hit med sin mamma, då skall hon få sin födelsedagspresent en månad för sent =)

Helgen är slut....

Ja, vad har vi gjort i helgen?Fredagen var fullt upp, först lucia firande på dagis som jag skrev om tidigare. Efter det åkte vi till åbys äventyrsbad med sara, micke, julia och marwin väldigt trevligt men E fick hoppa över badet denna gången då jag inte vill förvärra hennes hosta. Ännu trevligare var att dom följde med hem efter för att baka pepparkokor, efter 3 minuter tröttnade barnen medans jag och Sara stod kvar =) Julia hade med sig sin lilla valp såååååå söt, hon stutsade runt här så det gällde att se upp för var man satte fötterna. Fredag var inte slut där, vi hann även med ett besök hos min farmor som fyllde år, Grattis =) Där stannade vi inte särskillt länge för barnen var väldigt trötta.

I lördags fick jag mig en ensam tripp till Sofia och Magnus och fick gosa med bebis som förövrigt har fått ett namn Emil. Fint! Härligt att åka utan barn =) Jösses vad stor E blev när jag höll i honom. Resten av lördagen blev lugnt hemma kväll med lite lördagsmys framför tv:n.

Söndag: Efter min långa sovmorgon bestämde vi oss för att åka till universeum, O är inte det minsta intresserad av djuren men lekrummet är en riktig höjdare. När vi var där ringde jag mamma och frågade om vi kunde komma förbi på vägen hem, självklart frågade hon om vi ville ha middag mmmmm vad gott det var =)

Så idag är det måndag, O är på dagis och E sover, jag har varit duktig och diskat så nu skall jag bara slappa framför datorn till det är dax att hämta honom.

Det var allt för denna gången....

Härlig lördagsmorgon, Lucia.

Godmorgon på er.
Iförrgår 11/12 fick 2 av mina älsta vänner sitt barn nummer 2, ytterligare en grabb. Grattis. Jag är väldigt nyfiken på vad det blir för namn, hoppas på något fint =)

Igår var vi på Luciafirande på O:s dagis, så fina alla ungarna var. O ville vara tomte, precis som nästan alla andra pojkar =) Först ville inte min osäkra lille skit gå med utan jag fick gå med honom ut och vara med i tåget. Väl inne stod han där framme ett par låtar men så ställde sig något barn framför honom så att han inte såg oss, då sket det sig och resten av uppvisningen blev han sittande i mitt knä. E gillade när barnen sjung, hon dansade =)

E är fortfarande lite hostig, stackare. Hoppas att det blir bra snart, jag vill ju pussa bebis....

Idag, Lucia....skulle vilja klä ut barnen och köpa lussekatter, koka kaffe och bege mig till barnens mormor och morfar. Så gjorde alltid jag och min bror när vi var små, det var sååååå uppskattat och mamma pratar fortfarande om det. Varför gör jag det inte? ja det finns ett par anledningar, E är lite hostig och hennes tomteklänning är smutsig, O har kladdat ner sina kläder och våran budget gick lite snett när vi var i ullared så det år bli nästa år, då är E lite större också.

Här är jag =)

Jag är helt ny med detta också helt nollställd men skall försöka att göra något bra och börja med att berätta lite om mig själv och min familj. Kommer säkert bli massa stavfel, men det är så jag är =)

Jag, M är född 1984 precis som min älskade sambo K vi har 2 underbara barn tillsammans O född 2004 och E född 2008 sist och minst kaninen, Vilse född 2008.
Vi är en helt vanlig familj med båda motgångar och uppgångar.

Jag ock K träffades i oktober 2003, vi jobbade då på samma ställe som inte är värt att nämnas var =)) Vi gick väldigt fort fram i vårat förhållande. Inom 6 månader hade vi flyttar ihop, blivit gravida och förlovat oss. Alla vi kände blev oroliga att det inte skulle fungera, många vänner sa till och men upp kontakten men dom "riktiga"  finns kvar även om det inte är många....
O föddes i nov 2004, världens finaste lille pojk. Massa hår och chocklad brun. 3690g och 51 lång var han till skillnad från nu =) Vi trode inte att man kunde bli lyckligare eller hur kan man älska någon annan så som sitt förstfödde barn? Men det fick vi bevisat i juni 2008 när våran älskade dotter E föddes. hon var precis lika fin 3190g och 49 lång, dock inte lika mycket hår. Mer om barnen kommer.
Nu har vi varit ett lyckligt par i ca 5 år och kommer förhoppningvis förbli lyckliga i ytterligare massa år.

RSS 2.0