Ny blogg

metrobloggen.se/barnuppfostran


Detta är min "nya" blogg. Eller rättare sagt så kommer jag att ta upp min gammla istället. Det kommer förhoppningsvis inte vara lika tråkig och bara handla om vad jag gjort utan lite mer tankar och aggressioner om saker som tynger mig hahhaha.

Kommer nog ha kvar denna lite som dagbok för kort och så kanske....får se.


så jävla ledsen

Posten kom precis, såg att det komit ett brev från if-försäkringsbolag. När min lilla emilia började bli 6 månader och hennes gratis försäkring gick ut så ringde jag if för att få en likadan försäkring som jag har på oliver. Men dom tog kontakt med bvc och bad om hennes jornal och nu 5månader senare vill dom försäkra henna alls. Precis som om hon vore onormal på nått sätt, hon är liten men inte undernärd. Nu kommer jag ta bort ALLA försäkringar där ifrån.
Ja hon gick inte upp i vikt så mycket men hon var ju för fan magsjuk.
Blir så jävla ledsen och arg


bilder och smått å gott

Vill börja med att tacka alla goingar som kom till Meandi partyt, det var väldigt mysigt och kul =) men jag gör aldrig om det, ni som missade partyt missade nått haha=)

Nu är jag förövrigt mycket gladare, änns såååååå skönt nu när jag bestämt mig och tänker fullfölja det =)

Imåndags var jag med Olivers dagis på kättilsröds 4h gård. 10 åkte vi från dagis med komunal buss ca 1 timme tog det, suck. När vi kom började vi med att åka traktor vilket var uppskattat av alla ungarna, utom emilia som kastade ut sin napp och inte förtod varför hon inte fick gå omkring eller dra stackars Noel i håret. Efter det var det korvgrillnign och KAFFE mmmm välbehövligt!!!En liten pojke ramlade i fågeldammen =( som tur var hade jag med mig olivers extra kläder annars hade han fått gå i enbart regnkläder.
På bussen hem vid 4 somnade nästan alla barn, utom emilia själklart =)
Tog lite mysiga bilder

Kättilsröds 4 h



Väntan på traktorn      

            
                                                  
Fika paus




Hihih oliver somnade på bussen =)



Idag, tisdag, åkte vi med min kära kusin Veronica och hennes öppna förskola till Alingsås, djurpark (kommer inte ihåg vad den hette. Kl 7 imorse packade jag matsäcken och 9 satt vi vid tolered på bussen. Hel mysigt ställe, tur att vi hade bra väder. Även här har jag lite bilder....




                     

Kossor, hästar och åsnor i samma hage??så var det...






Nu var det nästan slut men jag måste bara visa mina och olivers båtar vi pysslade med för ett tag sen, supercoola å vi hade sååå roligt =) haha




Bara för att jag skrev att jag skulle sluta måste jag visa emilias fästman (7veckor äldre, kolla storleksskillnaden.=)




tack å hej =)

hallå

Någon som läser min blogg????? förutom jenny och simone som komenterar.....ni andra kanske kan ge 2 sec och skriva att ni läser????????????

så possitiv just nu

Just nu känns livet tipptopp...eller inte! har egentligen inte mycket att klaga på men funderar man lite så hittar man massor. Blir så trött på vissa men tänker lösa det på mitt sätt för envis som en gammal get e jag =)

Idag har vi varit på Tjörn, jätte mysigt men lite tomt utan mamma. Prestationspromenaden lyssnade vi inte äns på resultatet utan antog att vi inte vann =)Barnen var som vanligt underbart snälla, fattar inte hur vi lyckats uppfostra 2 så goa ungar. Emilia börjar bli grym på att gå, teräng klarar hon fint och upp för trappor men ner för är inget för henne än =)

så less på att vara blåögd

Nu får det fanimig vara nog. Nu har jag äntligen bestämmt mig och det känns sååå rätt. ömsesidig respekt är ingenting  som någnsin har funnits.


Annars leker livet här hemma. Jag har världens underbarast familj. Bästa gubben och bästa vilddjuren.
Mamma har det bra i spanien.

Jag är sååååå lycklig över en hemlis =)

Nu hinner jag inte skriva mer för en otålig simone väntar på samtal....=)

Födelsedagar och sånt

Nu var det ett tag sen igen....suck. Skall försöka tänka igenom vad som hänt i mitt innehållsrika liv.

26april var det gympauppvisning, oliver var jätte duktig förra året ville han inte vara med men nu pinnade han på och gjorde allt med kullerbyttor och sånt =) små söta troll var alla goingar =)

Marwin 1år, jösses vad tiden går. Den stackarn bara satt och tog emot smällarna emilia gav honom. Oliver och Julia hade som vanligt roligt tillsammans.



En riktig bonde =)



Fika paus



På landet får tilloch med hundn åka vagn =) haha




30 april var det kalas. Mamma lagade en god gryta, jag skar sallad och mormor bakade bröd. Min älskling fyllder 25år, gammal gubbe =) och min älskade mormor 71år (tror jag)
 GRATTIS TILL ER




Barnen var sysselsatta. Om ni undrar varför emilias strumbyxor blivit bruna så var det för att hon hällde kaffe överbåde henne och mina VITA byxor....unge =)






På Älsklingen stor dag fick han en tårt-frukost innan han åkte och handlade upp sina presentkort ( ps3)




Medans Kiffe var och handlade åkte jag och barnen till slottskogen för att möta Sara + ungar + hundar och Isabell med lille Estelle. Jätte mysig dag i sommarvärmen. Någon som kommer sova gott inatt är astor, alla hundar var han tvungen att skälla på, var rätt kul att se alla människor som blev rädda för den dumma lilla hunden =) han hoppar inte utan bara skäler...knepig men söt.
Även här kommer lite kort











Nu är Kiffe ute på stan och firar, barnen sover och jag sitter ensam i min soffa...gissa vad jag tog att äta....??



Känner mig sååå nyttig =)

Inatt åkte mamma till spanien, kommer skana ihjäl mig. men får trösta mig med att hon kommer ha det bra....
Det var allt...någon som orkade läsa allt ?skriv en kommentar i så fall....

RSS 2.0