utmanad

Utmanad!!!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor!     
                                                           ( Tack Jenny =)


DU:
1. Hur lång är du?

158,5cm


2. Vad vill du bli när du bli stor?

kung


3. Vad jobbar du med?

Mamma ledig..


4. Har du långt hår?

Nja.. jo det har jag nog..


5. Vilken hårfärg har du? 

råttfärgat med lite inslag av brunt


6. Sminkar du dig?

Väldigt sällan


7. Har du haft sex senaste månaden? 

Japp


8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?

Vita


9. Har du kysst någon idag?

Bara min barn

FAMILJ:


1. Bor dina föräldrar ihop?

Japp


2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
Båda på olika sätt, skulle aldrig kunna välja


3. Hur många syskon har du?--

1 storebror


4. Vad är det senaste du sa till din mamma ?

hörs imorn

5. Hur många ställen har du bott på ?

6 st 3 med föräldrarna och 3 med min älskade sambo 


6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Ingen, är det nått som stör mig så skulle jag säga det


7. Vilken familjemedlem är snällast?

Emilia, hon vet inte bättre än =)


8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Träffasinte så ofta men det var väl förra veckan vi träffades hos mamma

KOMPISAR:


1. När var du senast med nån kompis?

Igår


2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Sara på nyår

.
3. Har du kysst nån kompis?

Hmm. *tänker...* jo det har jag nog..


4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?

Nej

. Vem har du varit kompis med längst?

Sofia


6. Vem känner dig bäst?

Sara


7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?

Beror på vilken kompis


8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?

Nej..


VÅGAR DU:


1. Skrika åt dina föräldrar?

Ja, när jag vgar yngre

2. Klä dig annorlunda?

Nja.. inte efter mode direkt


3. Vara dig själv?

Ja, oftast.


4. Visa dig i bikini/badbyxor?

ja, varför inte? jag har min gubbe =)


5. Pierca dig?

Ja men jag vill inte

6. Ha sex på offentlig plats?

Nej jag har växt upp =)


7. Vara omogen?

Det är jag varje dag


8. Äta småkryp?

skulle aldrig falla mig in om jag inte fick 1 miljon eller 2

DIVERSE:


1. När tuggade du tuggummi senast?

igår

2. När var du på semester senast?
2007, bulgarien

3. Vilken färg är det på din tandborste?

Rosa


4. Är ditt hår tråkigt?

japp..


5. Vem såg dig naken senast?

Kiffe


6. Hur ofta duschar du?

Varannan dag.


7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?

Brukar bli vid 22,00


Så.. nu är du utmanad.. låt mig läsa om dig!! :)


uppdatering

Jösses nu var det länge sen....

Vi börjar med dagen innan alla hjärtans dag...Sara och marwin kom på besök och med sig hade dom lilla söta alva, den lilla råttan hade växt till sig så när hon sprang och emilia kröp så var dom jämnstora såg rätt kul ut, sen kom klumpen marwin som är dubbelt så stor. Sara hade med sig släp så äntligen kom moppen dit och jag fick en förtidig alla hjärtansdags present av min älskling...ett solarium. Jag älskar det, lite musik och total avslappning så nu är jag en helt ny människa =)

Alla hjärtansdag åkte vi först till lundbystrand för att se patrik och björn med sitt fotbollslag "killar vi gillar" spela cup. dom vann alla 3 matcherna och gick vidare till dagen efter men åkte så ut första matchen pga dommaren, idiot!
Lördag eftermiddag kom reine helena jonathan och elin på besök, en underbar familj med såååå söta barn, på kvällen tittade jag på melodifestivalen.

Veckan gick vidare i sina vanliga rutiner, dagis, simskola....inget speciellt. till rutinerna hör även förkylning och feber till...tror iallafall emilia som är sjuk IGEN.

Idag är det massa snö och jag vill ut...men nä! nu längtar jag bara till att kiffe skall komma så jag och oliver kan leka....

gammlamormor

Pratade med en väns vän i telefonen för att se vad hon trode om mina knepiga klockor och underliga ljud....så fick man sig en. känga av gamlamormor. Hon är tydligen här för att ge mig en spark i röven å ta tag i saker å ting så jag får väl göra det annars blir väl tanten arg igen =( hon hade en del saker att säga som jag inte tänker skriva här, men sjukt att få höra det svart på vitt av någon man inte känner och hon kan omöjligt veta dessa saker om mig och mitt liv. lite läskigt om man tror på det som jag gör....

Barn uthyres....

2 relativt snälla men jobbiga barn uthyres under en period så dom kommer tillbaka utan trots och utan sjukdomar.....intresserad???

E sååååå trött på allt nu, oliver gallskriker fortfarande när jag lämnar honom på dagis, det är så att man nästan gråter själv så hämskt låter det och emilia är förskyld igen, snor och hosta så att sömnen blir störd vilket gör henne grinig på dagarna.....

Lite bilder och sånt...

           

Nu sitter jag vaken en lördagmorgon kl är 8,25 och bara jag är vaken....sjukt. Emilia fick för sig att vakna 6,45 för att äta välling, leka lite men somnade 1 timme senare, när kl blev 8 tänkte jag att det inte är någon ide att lägga mig för oliver vaknar ju ändå snart, men nej...han sover fortfarande!!

Trotsen har lugnat sig lite nu, iallafall när vi inte skall till dagis =)
Igår va vi på trädet med Jenny och hennes vildigar, mycket trevligt! Oliver går inte långt ifrån mig men hann ändå leka en liten stund med Benjamin. Resten av kvällen blev lugn oh mysig, lite chips och en film hann vi med innan oliver somnade.
Idag är det gympa det var sååå länge sen, skall bli skönt att röra på fläsket lite. Vi tänkte åka hela familjen så kan vi turas om lite =)Nu vaknade han kl 8,31 av att jag fick ett sms....vem e den skyldige.....??Isabell....

GRATTIS JOJO, 26 år idag

blandat....

Jösses vilken jobbig period vi har nu....inte mycket som slår rätt. Igår hade Emilia 40,2i feber, igen.....Kiffe har 39,?, gubbar är ju värre sjuka än alla barn tillsammans...haha.

Oliver har kommit in i nån trots så han vill inget annat än att vara hemma, känner mig vääääligt ouppsattad fast ändå inte... i måndags när det var dax för dagis så gallskrek han att han bara ville vara hemma, jag blev arg då skrek han att han ville vara hemma för att sova (han har inte sovit middag sen han var 2,5år) då slängde jag overallen till honom och sa nu tar du på dig den eller lägger dig och sover nu....gissa vad han gjorde, jo somnade i ren protest.....suck. I tisdags skulle vi till simskolan som han älskar, vi åkte dit, duchade med ett leende på läpparna men när fröken kom så gallskrek han igen.....vad gör man då då? Om jag tar med honom hem så vinner han, men jag kan ju inte slänga i honom i bassängen så vi fick åka hem.
Igår när vi skulle till dagis gör han samma sak men denna gången finns inget alternativ utan nu vinner jag. Ja ringde till dagis och förklarade situationen och bad att få komma efter frukosten istället så han inte stör dom andra barnen när dom skall äta men vi gick samma tid ändå och stannade på linbanan och gungade en bra stund så han skulle vakna till ordentligt det fungerade, han var inte jätte possitiv men förstod att jag inte skulle ge mig =)
Detta är inte det enda han trotsar med utan har ingen respekt och är tyken och otacksamför allt....så nu har han TV-förbud.

Under dom 2 dagarna som emilia var feberfri så lärde hon sig krypa lite halv i alla fall, det har inte riktigt lossnat men ser väldigt gulligt ut. Matlusten har kommit tillbaka men hon ligger låååångt efter med vikten. Inte en ena tand har kommit och jag hoppas att dom håller sig borta ett tag till för mer gnäll och feber orkar jag inte med nu.

Nu till det bästa.....Varslet har nått Kiffes jobb, 50personer måste gå och vilka personer det blir får dom reda på i juni...kul! Kiffes anställningstid visar att han ligger på nummer 7 så nu hoppas jag att det finns en gud annars är vi 2 arbetslösa till sommaren vilket gör att vi går under.....håll tummarna att lågkonjukturen vänder.....eller att vi vinner på lotto (även om vi aldrig spelar...)

men livet går väl vidar snart måste väl turen vända...eller?

RSS 2.0