N VCV F

X V   21q zDcxx = en hälsn§i1ng § = EN HÄLSNING FRÅN EMILIA SOM FÖR ÖVRIGT MÅR MYCKET BÄTTRE. nu såg jag att hon tryckt in caps lock =)

 Idag har vi varit hos en överlkare på lundbys öron näsa hals, jätte bra läkare. Han kollade båda barnen och Emilia hade vättska bakom trummhinnan men allt såg bra ut på båda. emilia har nu börjat få behålla lite flytande mat men Oliver har hög feber, hoppas att det släpper snart.
Ikväll har Björn beställt nybakat så vi får väl se om det blir kladdkaka eller annt gott till honom, själv är jag sugen på tacos.

GRATTIS SIMONE, såg att du gått ut med det själv så nu vågade jag skriva =)

lite irriterande är när man tror att man kan förvänta sig saker av sina vänner men inget sker...tänker inte skriva mer om det....så förstår om vissa inte fattar....

Ha det hej

tar det aldrig slut...

Igår fick oliver 40graders feber, ont i örat och feberfrossa. Han låg och yrade i sömnen stackarn....Eftersom vi tvekade på om vi skulle åka till sjukan med emilia så det fick oss att åka. Det visade sig att emilia hade fått dubbelsidig öroninflamation igen, kraftig dessutom. kräkningarna, diareerna berodde på pencilinen och febern på inflamationen. Dessutom har hon gått ner i vikt, hon som redan var för liten....oliver hade början till öroninflamation men honom gör dom inget. Till råga på allt är jag förskyld....stackars mig =(

7:de dagen med feber

I onsdags var jag ju och fick pencilin mot öroninflamationen. När hon gått på den i 2 dagar fick hon diare kräkningar, hostan fortsatte och feber har hon också fortfarande.
Det är kaos jag säger upp mig.
Så idag skall vi till läkaren igen och då har jag oliver med mig....för när jag skulle lämna honom imorse så gall skrek han samtidigt som emilia gnydde jag var varm och sköterskan ringde till mobilen. Jag tror att hon är allegis mot pencilinet...kul. Någon som vill överta mitt liv just nu så varsogod.....................fan vad trött jag e

öroninflamation

Igår ringde jag till topasgatan för rådgivning om emilias hosta och feber, jag fick en tid 50 min senare även om dom bara trode det var 3 dagarsfeber. När vi kom dit slog hjärtat lite snabbare än vanligt men det var på grund av febern. Som tur var kollade dom öronen, då har hon dubbelsidig öroninflamation , Nu har febern gett sig men snoret kommer istället så ssömnen förstörs, inatt har jag sovit ca 4 timma. stackarn.
oliver är så där road då vi måste bära runt på henne hela tiden, men det blir mer tv så har är väl glad ändå =) 


Emilia sjuk igen....

Hostan är tillbaka, suck. Nu på kvällen hade hon även lite feber så denna natten kommer bli rolig. Imorgon är det ju simskola, hoppas att hon blir bättre så oliver slipper bli drabbad.

I lördags var det första gympan. Jag fick med mig sofia och magnus vilket var väldigt trevligt, isak såg ut att trivas. Mamma och pappa hade emilia eftersom kiffe jobbade. Efter gympan åkte vi med mina föräldrar hem och fick jätte god mat.

sara ringde lycklig igår....Marwin har böjat ta sig fram, på rumpan....såååå gulligt, härligt att det släppte hoppas att det smittar av sig på min lilla latmask. Det skiljer 7 veckor på dom så hon har ett par veckor på sig =)

Nu sitter jag och funderar på vad jag skall göra efter mammaledigheten, kommer ju knapast få något industrijobb efter alla varsel. och mer studieskulder vill jag inte ha så det får vl bli våden eller dagis. menmen det är ett tag kvar....

Blandade nyheter om helgen

Emilias rum är ju som tidigare skrivit nästan färdigt det är bara ett par saker som skall upp på väggarna och en lampa i taket. Men hålen på väggarna kommer min bror hit i morgon och fixar. Lägger in lite bilder =)
                             


I lördags gjorde vi en dagsutflykt till svärfar som nu flyttat till falkenberg. Det var jätte trevligt och vi blev som vanligt bjudna på lyxmiddag (pizza) Oliver blev lite rastlös men vi har med oss lite filmer som plan b =) Lägger även här in lite kort...

                               

Söndag var det dop i Vasakyrkan oliver gjorde det enda rätt och sov igenom hela =) väldigt fint och kort sermoni. Lilla estelle sa inte ett ljus men emilia hördes över hela med sitt mammammmammmammmmammma pappapapappap aaaaaaaaaa....=)
Efter alla omständigheter var inte stämningen så spänd.....

                               






Och nu till den tråkiga uppdateringen.....Vilse har flyttat, hon blev bortglömd på balkongen och även en rad andra anledningar gjorde att vi fattade det rätta beslutet. Hon har fått ett jätte bra hem i säve tillsammans med en kompis i en jätte stor bur med 2 våningar. Känns tråkigt men ändå rätt.



Det var allt för denna gången, nu skall jag packa simskoleväskan så skall vi snart ge oss iväg till terminens första lektion. Nu är det inte lekochplask längre utan förberedande simskola =) han börjar bli så stor......

så länge varade snön =(

j-la skit, jag ville ju åka pulka och bygga snö gubbe men nej. Varffrö skulle jag lämna oliver på dagis...=( menmen han fick åka på snö till dagis och slask blandat med grus på vägen hem.
snart kommer Anna med barnen skall bli kul att träffa dom igen, senast var på barnens kalas 20dec. vi tänkte luncha tillsammans och sedan åka till bushuset på möldalsvägen. Där möter Sara +barn oss och hennes vän Marija med 2 goingar.

Emilia är nu 6, 5månad och vägrar krypa...hon kommer säkert inte gå förrän efter året hahah min lilla sengångare =) Nu vaknade hon så jag får väl göra lite nytta. Återkommer senare med bilder från bushuset.....

Skridskoråkning

4 januari tog min underbara bror med oss till rudalen. Det var väldigt uppskattat av oliver som var grymt duktig. Det var 1
- men kändes inte i solen. Emilia satt snällt i vagnen.
                                                                                                       

Patrik lärde honom hur han skulle göra för att hålla ballansen - Annars blir han ingen hockeyspelare =)

SNÖ....

Äntligen kom snön, den som blev gladast var jag tills jag tog fram pulkan då sken oliver upp. Så jag puttade vagnen framför och drog oliver bakom. På vägen hem ville emilia sitta i snön (jag ville)  Det är ju trots allt hennes först snö.

Tillbaka till verkligheten....

Kiffe jobbar som vanligt igen och Oliver är på dagis. Vad jag och Emilia skall hitta på det återstå att se =) Någon som vill leka är det bara att ringa =)

Idag har vi varit på bvc för 6 månaders kontroll av Emilia, hon var helt normal men vägde lite för lite så nu får vi lägga smör i maten. Sånt matvrak hon är så fattar jag inte hur det kunde hända men samtidigt så är hon ju inte stilla många sekunder. Igår jagade hon olivers radiostyrda bil med sin gåstol, såg rätt kul ut.

Igår var sara här med sina goa barn, emilia var livrädd för marwin han är ju inte det tystaste barnet =)

Oliver har förövrigt blivit datanörd =)

Nytt år

Nytt år nya tag.

Hoppas ni alla har haft det lika bra som jag.=) Nyårsafton tillbringade vi i vårgårda hemma hos Sara, Micke, Julia och Marwin åsså hundarna Astor och Alva. Vi fick mega god middag, baconlindad kyckling och bandspagetti sedan spelade vi spel och hade trevligt hela kvällen. oliver och Julia var gör duktiga, klarade 12-slaget utan minsta gnäll. Emilia och marwin däremot smnade redan 8 =) Det märks att jag börjar bli gammal för efter en hel flaska vin (första sen innan emilias graviditet) och sen kväll så hade jag problem med att hålla mig vaken.
Nyårsdagen fick emilia för sig att gå upp 06,45, j-vla unge vad trött jag var, oliver gick upp vid 9 och julia vid halv 10 men dom andra sov till 11, tilloch med marwin.

Idag skall vi till ikea =) vi har ju en del kvar på presentkortet och behöver en del korgar, sen e ju köttbullarna en hit....

Var är snön???jag vill göra snö ängel och åka pulka......NU!!!!!!!!!!

RSS 2.0