Jag har ingen bebis längre

Hon kan gå.... jag lir nästan deprimerad av att tiden går sååå fort. 10 månader bara försvann. Nu är hon jätte jobbig för sin stackars bror, tar ALLT han håller i och om hon inte får det så slåss eller rivs hon. (pappas temprament ) haha
Så nu blir det dax att söka jobb, suck. Imåndags sökte jag 17 olika jobb, dock jobb jag inte har kvalikationer för menmen söker man inte så får man inget, idaghar jag sökt 7. Hur många svar tror ni jag får?? jag gissar på inget.

Oliver har börjat få sitt självförtroende tillbaka, han vill till dagis igen och har även fått fantasi att leka SJÄLV =) Jag måste bara skriva att han har fått en ny cykel, 16". Jag trode det skulle ta några gånger innan han hitta balansen eftersom han igentlingen är lite för kort men inte, han bara satte sig och swich så var han borta. =) Alla han pratade med dom närmaste dagarna fick höra ett antal gånger om hur glad han var för sin nya cykel =)

På söndag fyller Marwin 1 år så då blir det kalas, vi hoppas på att emilia kommer upp och lär honom gå =)

Påsk

I onsdags var det påskfirande på dagis, lillasyster "ville" också vara påskkärring=)



Vilken underbar påskhelg det varit, Tack mamma och pappa!!!
Lördagen startade vi hemma 09,40 då vi låg 20minuter före schemat, kors i taket det har aldrig hänt innan. kl11 mötte vi mina föräldrar min bror och camilla på borås djurparks parkering. Där gick vi hela dagen, åkte tåg, såg på djuren, lekte och fikade ett antal gånger =)

              Trötta barn på väg upp =)


       


      


    Lille giraffen född feb -09  

Efter djurparken checkade vi in på First hotell, jätte fint hotell mitt i stan. (byn) På kvällenåt vi en supergod resturang middag. När det var dax att sova blev jag sååååå inponerad av våra barn, vi la dom mellan oss brevid varandra och satte på emilias speldosa, 5 minuter tog det innan båda sov som stockar.
På morgonen hade påskharen varit där och lagt lekskarer och påskägg under sägen, waw =) sen blev det HOTELLFRUKOST mmmmm behöver inte skriva mer =)
Kl 10 öppnade stadsbadet då stog vi vid dörren.

      



RSS 2.0